Friluftsskolen logo

 

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom i alderen 9-12 år. Målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv - eller sagt på en annen måte: å ha det gøy ute i lag med andre. Friluftsskolene inneholder noen obligatoriske tema, som kartforståelse, allemannsretten, leir og tur/ekspedisjon. I tillegg blir det en masse andre artige friluftsaktiviteter som vil variere fra år til år og kommune til kommune.   

 

Kollajse 2019.png

  

 

Tenk at vi har hatt så mange Friluftsskoler i 2020!

Vi har hatt Friluftsskole i vinterferien i Vågan, i sommerferien i: Vågan to ganger, Vestvågøy to ganger, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst! Og i høstferien både i Vågan og i Vestvågøy! 

Vi har også hatt Friluftscamp for ungdom, holdt i Vågan i august. 

 

 

Neste Friluftsskole blir i vinterferien i 2021, både i Vågan og på Vestvågøy! Følg med på siden vår når det kommer informasjon og påmeldingslink. Vi gleder oss!

 

Spørsmål

Har du spørsmål til friluftsskolen kan du kontakte Peter Andresen, telefon: 48594951 eller e-post: lofoten@friluftsrad.no

 

Påmelding

Påmelding skjer på www.deltager.no. Søk opp friluftsskolen og meld deg på! Informasjon kommer når tidspunktene er klare.